Façana de la botiga de queviures del poble de Cistella assaltada dissabte passat
Botiga de queviures del poble de Cistella que va ser assaltada (Font:ACN)
Cistella

Quatre encaputxats assalten una botiga de Cistella i lliguen de mans i peus els propietaris

És el segon assalt amb violència a l'Alt Empordà des de començament d'any. Els lladres, que van endur-se 5.000 euros en efectiu, van entrar en una botiga de queviures del poble i, després d'amenaçar les víctimes i exigir-los els diners de la caixa forta, les van obligar a pujar al pis superior, on els van lligar de mans i peus.

RedaccióActualitzat

Un altre robatori amb violència a l'Alt Empordà. L'assalt va tenir lloc dissabte al vespre al poble de Cistella, quan quatre encaputxats van entrar en una botiga de queviures del poble i després van anar al domicili dels propietaris. En total, van endur-se'n 5.000 euros.

Els lladres van entrar a la botiga just quan la responsable de la botiga i la seva filla estaven recollint i a punt de tancar, cap a les 9 del vespre. Però de sobte van entrar quatre homes encaputxats i vestits de fosc, que van amenaçar-les i van exigir-los que obrissin la caixa forta. Les dues víctimes van dir que no en tenien i en aquell moment els encaputxats les van obligar a anar al pis superior de l'establiment, on hi ha l'habitatge familiar. Al pis hi havia el propietari de la botiga.

Els assaltants van lligar de mans i peus les tres víctimes. Van regirar-ho tot i es van endur un sobre que van trobar amb 5.000 euros en efectiu. Mitja hora més tard, el matrimoni i la filla es van poder deslligar i, per tant, denunciar els fets. De moment, no s'ha fet cap detenció.

Des de començament d'any, a l'Alt Empordà ja hi ha hagut dos assalts amb violència. Fa pocs dies dos nois van assaltar una casa a Figueres, però els Mossos van poder detenir els presumptes lladres.

Anar al contingut