Rètol de la fàbrica Delphi de Sant Cugat del Vallès
Rètol de la fàbrica Delphi de Sant Cugat del Vallès
Sant Cugat del Vallès

Quatre empreses es queden l'antiga planta de Delphi de Sant Cugat

Es dediquen a l'electrònica, a l'aeronàutica i a l'automoció i donaran feina almenys a 208 dels 540 treballadors que tenia la fàbrica

RedaccióActualitzat

La planta de la multinacional Delphi de Sant Cugat del Vallès ja té nous propietaris. Un consorci de 4 empreses s'hi instal·larà en els pròxims mesos i hi farà una inversió de 12 milions d'euros. Això permetrà que 208 dels 540 treballadors de l'antiga fàbrica conservin la feina.

Aquest dimarts es va firmar l'acord que ratifica el futur d'aquesta fàbrica, que té més de 50 anys d'història i que és un símbol de la industrialització de la població. Les quatre empreses són dels rams de l'automoció, l'aeronàutica i l'electrònica i s'hi instal·laran per treballar per separat, però també tenen previst compartir projectes conjunts.

J. Juan, una empresa de Gavà especialitzada en sistemes de frens per a motos, serà una de les que més espai ocuparà. Les altres empreses són Gutman, dedicada a l'aeronàutica, i ISEE i Guilera, que fabriquen dispositius electrònics per a l'automoció i la indústria.

Anar al contingut