Mont-roig del Camp

Quatre detinguts per segrestar dues persones durant set dies a Mont-roig del Camp

La Guàrdia Civil ha detingut quatre persones per la seva presumpta relació amb el segrest de dos veïns de Deltebre, al Baix Camp, durant una setmana. Segons han explicat les víctimes, els segrestadors eren un home de nacionalitat espanyola i tres més de nacionalitat marroquina que els van retenir contra la seva voluntat, els van agredir i els van traslladar a tres pisos diferents en els set dies que els van tenir segrestats. La Guàrdia Civil i la Policia Local de Mont-roig del Camp creuen que els segrestadors s'haurien confós de víctimes.

Actualitzat

Els fets van passar dilluns passat quan un agent de la Policia Local de Mont-roig del Camp va sentir els crits de socors de dues persones que estaven al balcó d'un pis de l'avinguda Catalunya de la localitat. Demanaven auxili i deien ser víctimes d'un segrest i d'agressions.

L'agent va demanar reforços, van alliberar els dos segrestats, dos veïns de Deltebre, i els van traslladar en ambulància a l'hospital perquè rebessin assistència mèdica. Els fins feia poca estona ostatges van explicar que feia una setmana que estaven segrestats, que els havien apallissat i que els havien canviat de domicili en tres ocasions.

Els agents van muntar un dispositiu sota el domicili on van rescatar els ostatges i van poder detenir quatre persones que les víctimes van reconèixer en una roda policial. Els detinguts, d'entre 26 i 47 anys, tenen domicili a Tarragona, Torredembarra i Cambrils.

Una de les hipòtesis amb què treballa la Guàrdia Civil és que els segrestadors es van confondre de víctimes.

Anar al contingut