Detinguts per robar en caixers automàtics amb gasos inflamables
Detinguts per robar en caixers automàtics amb gasos inflamables
Barcelona

Quatre detinguts per robar caixers automàtics fent-los esclatar

Els detinguts havien robat més de 100.000 euros fent esclatar caixers automàtics i caixes de trànsit d'entitats bancàries

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes que havien robat més de 100.000 euros fent esclatar caixers automàtics i caixes de trànsit d'entitats bancàries. Els consideren autors materials de dos robatoris amb força, un a l'Hospitalet de Llobregat, al Barcelonès, i l'altre a Pals, al Baix Empordà. Els homes feien esclatar els caixers i les caixes barrejant gasos inflamables.

El primer dels robatoris va ser la matinada del 10 de març a la Rambla Marina de l'Hospitalet de Llobregat. Van fer esclatar la porta blindada d'una caixa de trànsit de diners, de 100 quilos, i la deflagració va despertar diversos veïns. Els lladres es van emportar més de 70.000 euros.

El segon robatori va ser la tarda del 14 de maig a Pals. Van fer esclatar un caixer automàtic i es van endur 27.000 euros. Per cometre els robatoris, els detinguts estudiaven els moviments de diners i les mesures de seguretat.

La detenció dels 4 homes es va fer dimarts de la setmana passada. A més dels robatoris, se'ls imputen els delictes de tinença d'explosius, danys pels desperfectes provocats en les explosions i robatori de vehicles. Després de declarar davant del jutjat d'Instrucció número 1 de l'Hospitalet, tres dels detinguts han ingressat a la presó i l'altre ha sortit en llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut