Imatge d'un dels vehicles accidentats. (Foto: ACN)
Imatge d'un dels vehicles accidentats. (Foto: ACN)
Palafrugell

Quatre bombers ferits en xocar dos vehicles del cos d'emergències a Palafrugell

Dos vehicles dels Bombers de la Generalitat han xocat i quatre agents han resultat ferits. Un d'ells, amb diverses fractures, ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, mentre que els altres tres només han patit contusions i crisis nervioses. Es desconeixen les causes de l'accident.

Actualitzat
Dos vehicles dels Bombers de la Generalitat van xocar aquest dilluns a la nit quan tornaven d'atendre un avís d'incendi d'indústria que finalment va ser una falsa alarma. Els fets van tenir lloc a les deu de la nit, a l'avinguda Vicenç Bou de la urbanització Aigua-Xellida del municipi, entre els dos vehicles, una autoescala i una bomba rural pesant del parc de bombers de Palafrugell. 

Els quatre bombers que anaven als vehicles han resultat ferits de diversa consideració. El ferit més greu va ser evacuat a l'Hospital Josep Trueta de Girona amb diverses fractures, mentre que els altres tres van ser traslladats a l'Hospital de Palamós amb contusions i crisis nervioses. Un dels traslladats a Palamós va ser ràpidament donat d'alta, i els altres dos està previst que la rebin molt aviat.

Una grua de gran tonatge ha retirat els dos vehicles dels Bombers de la Generalitat de la zona de l'accident, del qual es desconeixen les causes.
Anar al contingut