Bàsquet femení

Quarta victòria i nova exhibició de l'UB Barça fora de casa

L'UB Barça ha sumat a Itàlia la seva quarta victòria en quatre jornades de l'Eurolliga davant del Chieti, després d'una nova exhibició (61-92), la segona, fora de casa, que el manté com a líder destacat de la classificació. Carme Lluveras, l'entrenadora de l'equip català, ha aprofitat la superioritat de les seves jugadores per multiplicar les rotacions.

Així, totes les inscrites en l'acta per part de l'UB Barça han tingut minuts en pista, encara que la balança no s'ha decantat completament fins a la segona meitat del partit. La clau del triomf blaugrana ha estat en l'encert des de la línia de tres punts, però també en la consistència sota la cistella per assegurar el rebot. El 18-23 amb què s'ha acabat el primer quart ha donat un primer avantatge de cinc punts, que ha anat augmentant fins a dotze en el descans, per disparar-se en la segona meitat. La millor jugadora de l'UB Barça ha estat Razija Brkaninovic, encara que també han rendit a un bon nivell Sandra Gallego i Andrea Congreaves. El campió espanyol comanda la taula classificatòria amb quatre victòries a favor seu, mentre que els seus immediats perseguidors, amb tres triomfs per una derrota, són els francesos Bourges Bàsquet i Pays d'Aix.