"Puzzled love" al "Sala 33"

"Puzzled Love", la producció d'Escandalo Films amb la col·laboració de Televisió de Catalunya es va emetre dissabte a les 22.25 pel canal 33.

El llargmetratge està dirigit per estudiants que l'any 2011 estaven cursant el 4rt curs de l'ESCAC. Cada un d'ells va escriure i dirigir  -segons el seu estil - una part de la història d'amor entre la Sun i en Lucas, dos joves que s'enamoren perdudament durant el seu any d'Erasmus a Barcelona.

Pau Balagué, Carlos Pérez-Reche, Gemma Ferraté, Josecho de Linares, Alejandro Javaloyas, Bruno Sarabia, Javier Sanz, Alba Giralt, Eduard Riu, Miriam Cañamares, Irene C. Rodríguez, Gabi Amione i Marc van rodar el film a Barcelona en 27 dies amb un pressupost molt reduït. Els joves directors van repartir el film en tretze fragments i cada fragment corresponia a un mes. La pel·lícula va tenir molt bona acollida al Festival de Sant Sebastià del 2011.  

Sinopsi:
Sun i Lucas s'enamoren perdudament durant el seu Erasmus a Barcelona. En un any han de tornar als seus respectius països així que el seu amor té data de caducitat. Però tenen tretze mesos per viure el millor any de les seves vides
 
Fitxa tècnica i artística:

Idea original i direcció del projecte: Lluís Segura
Direcció i guió: Pau Balagué, Carlos Pérez-Reche, Gemma Ferraté , Josecho  de Linares, Alejandro Javaloyas, Bruno Sarabia, Javier Sanz, Alba Giralt, Eduard Riu, Miriam Cañamares, Irene C. Rodríguez, Gaby Amione i Marc Juvé
Intèrprets: Marcel Borràs (Lucas), Saras Gil (Sun), Artur Busquets (Topo), Irene Rodríguez (Irene) i François Justet (Pierre)
Anar al contingut