Futbol

Puyol torna a la selecció espanyola, després de la lesió, i els companys el reben amb una ovació

La selecció espanyola ha quedat concentrada a Las Rozas per preparar els últims partits de classificació per a l'Eurocopa de l'estiu vinent. Carles Puyol va protagonitzar el retorn més esperat després d'haver superat una lesió que el va fer pensar fins i tot en la retirada. Vuit mesos arrossegant lesions i gairebé un any sencer sense poder ser convocat a la selecció espanyola. En la primera sessió d'entrenaments, els companys el van homenatjar amb uns aplaudiments que van emocionar el de la Pobla.

Actualitzat
Puyol deixa enrere la lesió i Villa no vol entrar al cercle viciós en què sembla que s'està convertint el vestidor blaugrana. El davanter asturià, que arrossega molèsties als isquiotibials de la cama esquerra, es va retirar abans d'hora de l'entrenament, en una decisió pactada prèviament, únicament per precaució.

Les relacions entre jugadors del Barça i del Madrid han millorat, però això no impedeix que els culers segueixin fent pinya. Del que no hi ha cap dubte és que ells són el motor que estira el carro de la selecció espanyola.

Un grup on intenta integrar-se el català Jordi Alba. Debutant a les ordres de Del Bosque, el valencianista va començar repartint els petos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut