Puyol es lesiona en el triomf d'Espanya sobre Itàlia (1-0) i Beckham no evita la derrota dels de Capello

En la jornada internacional d'amistosos de preparació per a l'Eurocopa, la selecció espanyola es va imposar a Itàlia amb un golàs de Villa (1-0), que no va arribar fins al minut 79 en el matx disputat a Elx. El blaugrana Puyol es va lesionar el turmell en el primer quart d'hora i no va poder continuar sobre el terreny de joc. En altres partits, França va vèncer Anglaterra amb un gol de Ribéry, de penal. Beckham va complir el partit número 100 amb el combinat anglès, però no va poder evitar la derrota dels de Capello.

Espanya, 1 - Itàlia, 0

Tot just començar el partit, en el minut 14, Puyol es va lesionar el turmell i va haver de ser substituït. Va ser la nota més negativa d'un partit que va tardar a animar-se. Malgrat tot, Fernando Torres va saltar en l'onze titular, una de les incògnites fins al xiulet inicial. Abans de la lesió de Puyol, l'àrbitre va anul·lar un gol a Itàlia per un dubtós fora de joc de Luca Toni, que va rematar amb el cap. A partir de la mitja hora, el combinat d'Aragonés es va començar a animar. I és que malgrat que Silva havia perdonat en el minut 12, ben poca cosa es va veure fins a l'últim tram de la primera meitat. Buffon va tenir dues intervencions clau per arribar amb un 0-0 en el descans, després de rebutjar una rematada de Torres i un xut de Cesc des de fora de l'àrea.

En la represa, Itàlia va sortir més posada en el partit i Camoranesi va tenir fins a tres ocasions, dues de consecutives, per batre Casillas. Buffon, en el segon temps, poca feina va tenir, excepte un xut de Cesc, fins que va arribar el gol del combinat espanyol. Va ser un golàs de David Villa, que va fer pujar l'1-0 en el minut 78. Victòria per la mínima, per tant, de la selecció espanyola davant la vigent campiona del món.

França, 1 - Anglaterra, 0

Victòria de França sobre Anglaterra per la mínima en la jornada de germandat entre tots dos països. Tot es va resoldre amb un penal. El va transformar Ribéry. David Beckham va tornar a l'equip anglès i no va poder evitar a l'Stade de France la primera derrota de l'etapa Capello. Per cert, Beckham sumava el partit 100 amb Anglaterra.

Portugal, 1 - Grècia, 1

En la reedició de la final de l'última Eurocopa, victòria de la vigent campiona, Grècia, sobre Portugal, de nou en territori lusità. Karagounis va obrir el marcador en el minut 34. I de nou el jugador del Panathinaikos va marcar, ara a l'hora de partit. Portugal només va poder escurçar diferències en el minut 76, després d'una rematada de Nuno Gomes.

Escòcia, 1 - Croàcia, 1

Empat entre Escòcia i Croàcia. Es van avançar els balcànics amb un bon gol de Kranjcar en el minut 10. Molt atent el jugador del Portsmouth. El públic de Hampden Park, però, va poder cantar l'empat a la mitja hora, després d'un gol de Miller.

En altres partits, Suïssa va caure per 0-4 davant Alemanya i Àustria, que guanyava per 3-0 Holanda, va acabar perdent per 3-4. Per la seva banda, l'Argentina va superar Egipte per 2-0 amb una diana d'Agüero i de Burdisso.