Barça

Puyol diu que l'equip "està tocat" i, pel que fa al nou tècnic, que "tots els noms que estan sortint estan capacitats"

El capità del Barça ha estat l'encarregat de donar la cara i atendre els mitjans de comunicació. Després de la notícia de divendres de l'adéu inesperat de Tito Vilanova, Puyol ha reconegut que la plantilla està tocada: "Va ser un cop molt dur, per desgràcia ja n'hem rebut uns quants. L'equip està tocat i estarem al seu costat en tot moment."

Actualitzat
El capità del Barça, Carles Puyol, ha estat l'encarregat avui de donar la cara i atendre els mitjans de comunicació. Després de la notícia de divendres de l'adéu inesperat de Tito Vilanova, Puyol ha reconegut que la plantilla està tocada: "Va ser un cop molt dur; per desgràcia, ja n'hem rebut uns quants. L'equip està tocat i estarem al seu costat en tot moment."

El capità ha explicat que "són notícies duríssimes; ell ens va demanar que la forma d'ajudar-lo era seguir jugant."

Pel que fa a l'arribada d'un nou entrenador, Carles Puyol ha dit que "hem de deixar-los treballar, buscaran el millor per a l'equip, segur", i ha assegurat que "tots els noms que estan sortint estan capacitats per entrenar el Barça". "Tenim una filosofia i segur que Zubizarreta i la directiva trobaran un tècnic que s'hi adapti."

Sobre Tata Martino ha dit que el coneix "però no n'he parlat amb Messi". Mentre que de Luis Enrique, a qui l'uneix una amistat, diu que estaria encantat la seva arribada.

De Neymar diu que "és un molt bon jugador. És molt jove però ja ha jugat molts partits. Té un bon un contra un i està preparat per jugar aquí."

Sobre Thiago, Puyol ha dit que "cal respectar la seva decisió", mentre que de Cesc Fàbregas ha dit que creu que no marxarà.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut