El derbi

Puyol afirma que el derbi de dissabte serà el partit més complicat de la temporada per al Barça

A només quatre dies del derbi, tothom parla d'aquest Espanyol-Barça. Els blanc-i-blaus fa set partits seguits que no perden a casa i els blaugranes en fa set que no perden a fora. Una estadística que, amb un empat, es podria mantenir. Ahir el derbi també va ser motiu de conversa a la presentació de l'últim llibre de Laureano Ruiz, exentrenador del Barça i "pare" futbolístic de molts dels jugadors que han triomfat amb la samarreta blaugrana. A l'acte hi van assistir moltes cares conegudes del futbol català, però una bona part de l'atenció se la van endur els capitans del Barça i l'Espanyol, Carles Puyol i Iván de la Peña. Puyol creu que el derbi de dissabte serà el partit més complicat de la temporada.

Actualitzat
Tots dos capitans, tant del Barcelona com de l'Espanyol, esperen que els seus equips s'enduguin els tres punts al derbi català, aquest dissabte a Cornellà-el Prat. "No podem competir amb ells per la Lliga, però en un partit pot passar qualsevol cosa. Ho hem guanyat tot al nostre estadi i esperem seguir així", va apuntar Iván de la Peña.

El blaugrana Carles Puyol, per la seva banda, va subratllar la dificultat del partit: "Tots dos arribem en un bon moment de forma. L'Espanyol està molt fort a casa i per a mi és el partit més complicat de la temporada fins ara. Ja veurem el que passa dissabte al derbi".


Aquestes declaracions les van fer a la presentació del llibre de l'exentrenador blaugrana Laureano Ruiz, del qual han escrit el pròleg.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut