Punts negres a la xarxa viària Catalana

Des de El meu 3cat24.cat ens interessa el que puguis aportar informativament a l'actualitat. Volem que ens ajudis a seguir la notícia del dia amb el que s'escapa a la vista dels grans mitjans. Si ets al lloc on passa l'esdeveniment o tens alguna informació relacionada que creus que pot ser d'interès, no dubtis a comunicar-lo a El meu 3cat24.

Actualitzat
A Catalunya existeixen punts negres, que són aquells trams de la xarxa viària que per raons d'infraestructura provoquen accidents de trànsit. Tot i que aquests trams s'han anat arreglant els últims anys encara n'hi ha punts de conflicte.

El lector 'xambcn' ens va informar el dimarts 27 de juliol de l'accident que va presenciar a la carretera B-30 al Papiol, direcció sud. "Passo a diari per aquest tram i sovint pateixo retencions per diferents col.lisions. Estic segur que aquest és un dels punts negres de Catalunya i si puc ajudar explicant-lo potser la gent tindrà més cura al passar per aquesta zona. En el cas de la fotografia que envio, vam xocar quatre vehicles".

                                            Accident d'avui a la B-30 al Papiol

Volem localitzar altres punts negres de les carreteres catalanes. Si en coneixeu més feu-nos-ho saber. Pots enviar les teves imatges i publicar-les tu mateix a El meu 3cat24. Escriure'ns un correu a El meu 3cat24@tv3.cat o enviar-nos un tweet a @elmeu3cat24 #puntsnegres. Podràs seguir-ne les actualitzacions des d'aquesta pàgina!
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut