Barcelona

Pulp reapareix després de nou anys amb un gran concert al Primavera Sound

Tercera matinada del Primavera Sound al recinte del Parc del Fòrum de Barcelona, amb dos grans noms de l'escena pop britànica: Belle and Sebastian i Pulp. Jarvis Cocker ha tornat a pujar a l'escenari amb la seva banda després de nou anys sense fer-ho en la segona nit del Primavera Sound. L'espai del Fòrum de Barcelona ha tornat a omplir-se, i es confirma així l'èxit de públic del festival.

Actualitzat
La banda britànica Pulp torna als escenaris després de nou anys sense pujar-hi en la segona nit del Primavera Sound. Es van acomiadar el 2002, precisament en un Primavera Sound, aleshores al Poble Espanyol. La banda de Sheffield ha escollit Barcelona per tornar a reunir-se en directe.

Pulp al complet, amb el carismàtic Jarvis Cocker al capdavant, ha portat el seu brit pop a l'escenari del Fòrum, ple a vessar una nit més. El públic ha pogut gaudir de molts dels temes clàssics de la banda, i fins i tot ha sentit com Pulp dedicava "Common People" als indignats.

Encara amb la llum del dia, el líder dels nord-americans The National, Matt Berninger, s'enduia una de les ovacions de la tercera jornada del festival. La veu profunda i inconfusible de Berninger ha contagiat el públic, que ha cantat a l'uníson alguns dels himnes històrics de la banda.

Al mateix escenari han pujat els també nord-americans Deerhunter. La banda d'Atlanta portava a Barcelona el seu últim treball, "Halcyon Digest", amb què s'allunyen dels sons bulliciosos dels seus anteriors àlbums per entrar en el rock i el pop contemporanis.

Durant la jornada també hi ha hagut temps per a concerts d'artistes catalans com Za!, Aias, Les Aus o Fred i Son.

Aquest dissabte és el torn de músics com PJ Harvey, Animal Collective o John Cale amb la banda BCN216.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut