Els britànics Pulp
Els britànics Pulp
Barcelona

Pulp, caps de cartell del Primavera Sound 2011 després de deu anys d'inactivitat

Els britànics Pulp seran els protagonistes principals de la nova edició del festival Primavera Sound amb el concert que faran el 27 de maig del 2011. La banda feia pràcticament una dècada que estava inactiva i aquest esperat retorn es fa amb tots els membres originals. A l'actuació al Primavera Sound, els Pulp oferiran un repertori especial amb cançons de totes les seves etapes.

Actualitzat
Els components de la mítica banda britànica tornaran a tocar junts deu anys després d'inactivitat i han decidit fer-ho el 27 de maig del 2011, a la propera edició del Primavera Sound. Així doncs, el festival acollirà l'esperat retorn de tots els membres originals de Pulp: Nick Banks, Jarvis Cocker, Candida Doyle, Steve Mackey, Russell Senior i Mark Webber.




Els de Sheffield oferiran un repertori especial amb cançons de totes les seves etapes. L'últim cop que Jarvis Cocker i companyia van visitar Barcelona va ser l'any 2002 amb un concert al Poble Espanyol. De fet, va ser l'última actuació que van fer a tot l'estat espanyol. Un any abans van publicar "We love life".
Anar al contingut