Barcelona

Pujol celebra que Montilla s'acosti als seus valors i l'insta a aplicar-los en la seva gestió

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol s'ha referit al discurs sobre els valors que el president català, José Montilla, va pronunciar en el recent Debat de Política General, en el qual va apel·lar a l'"esforç i sacrifici" dels catalans per superar la crisi i va enaltir valors com "treball, tenacitat, rigor, creativitat i ambició", com senyals d'identitat de Catalunya. Pujol s'ha mostrat satisfet pel fet que s'assumeixin valors que ell ha pregonat al llarg de la seva carrera política però ha reclamat a Montilla que els apliqui en la seva gestió de govern i s'imposin sobre la cultura del "no".

Actualitzat
En una trobada organitzada per la seva fundació privada, el Centre d'Estudis Jordi Pujol, per debatre sobre la imatge actual dels polítics, Pujol ha admès que li causaria una "gran satisfacció" corroborar que efectivament Catalunya i, especialment, aquells que fa anys s'expressaven en sentit contrari, estan assumint els valors que ell ha defensat des que tenia 20 anys.

L'expresident, però, no veu coherent que Montilla abraci ara el discurs de l'esforç per fer progressar el país i que encara hi hagi projectes aturats com ara el Quart Cinturó. Pujol també retreu a Montilla que no s'avancés i reclamés a Zapatero la mesura d'injectar liquiditat al sistema financer i apujar la garantia dels fons d'estalvis.
Anar al contingut