Barcelona

Pujol avisa que CiU no es deixarà "ensabonar" a Madrid després del 9-M

Convergència i Unió ha anunciat, a través del número 6 de la seva llista a les eleccions generals, Josep Sánchez Llibre, que després del 9 de març reclamarà la modificació de la llei d'horaris comercials perquè les competències en aquesta matèria recaiguin en la Generalitat. Per la seva banda, l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha afirmat que CiU no es deixarà "ensabonar" a Madrid després de les eleccions del 9 de març.

Actualitzat

El portaveu d'Economia i Hisenda al Congrés i número 6 de CiU, Josep Sánchez Llibre, ha recordat, en un esmorzar amb comerciants, que la llei d'horaris comercials la va portar Montilla quan era ministre, i que PSOE, PP, ERC i IU-ICV hi van donar suport malgrat un informe del Consell Consultiu que assegurava que envaïa competències, i ha assegurat que es deixaran "la pell" perquè el comerç, les microempreses i els autònoms "tornin a recuperar la importància que han perdut els últims anys".

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha parlat de possibles pactes electorals en una roda de premsa en què ha reiterat que no confia ni en Zapatero ni en Pujol. Pujol ha fet servir el terme "raspall", que ja va fer servir l'expresident Tarradellas, per explicar que CiU no es deixarà "ensabonar" ni omplir d'afalacs si després del 9 de març és decisiva.

Anar al contingut