Jordi Pujol surt de la seva casa a Queralbs
Pujol afirma que no s'amaga de res
Queralbs

Pujol assegura que no s'amaga però diu que no farà declaracions cada dia

L'expresident Jordi Pujol no ha volgut valorar la citació que ha rebut de l'Agència Tributària ni de la jutge que instrueix la denúncia de Manos Limpias

RedaccióActualitzat

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, s'ha tornat a deixar veure dissabte a Queralbs, al Ripollès. Pujol ha sortit aquest migdia a peu de la seva residència estiuenca per visitar uns amics. Davant la insistència dels periodistes, l'expresident ha assegurat que ell no s'amaga de res i que no farà declaracions cada dia.

Pujol no ha volgut respondre sobre la citació que va rebre ahir de l'Agència Tributària. Ahir ja va admetre que havia rebut aquesta citació. Tampoc ha parlat l'expresident sobre el requeriment de la jutge de Barcelona que instrueix la denúncia de Manos Limpias per haver amagat durant 34 anys una herència milionària a l'estranger.

La jutge que instrueix el cas ha demanat a Jordi Pujol que lliuri el testament del seu pare i l'acceptació de l'herència, a més de reclamar a les autoritats suïsses i andorranes informació sobre els comptes bancaris de la família Pujol en aquests dos països.

 

 

Anar al contingut