Martínez-Pujalte, en una imatge d'arxiu.
Martínez-Pujalte, en una imatge d'arxiu.
Palma de Mallorca

Pujalte: Bárcenas "ha de continuar a la presó fins que digui d'on ha tret els diners i els torni"

El portaveu d'Economia del grup del PP al Congrés ha negat que s'estigui lliurant una guerra interna al partit després que De Cospedal va declarar que Bárcenas va negociar la seva sortida del PP amb Rajoy.

RedaccióActualitzat
El portaveu d'Economia del grup del PP al Congrés, Vicente Martínez-Pujalte, assegura que l'extresorer del partit, Luis Bárcenas, "ha de continuar a la presó fins que digui d'on ha tret els diners (que tenia en comptes de Suïssa) i els torni".

En una roda de premsa des de Palma de Mallorca, Pujalte ha demanat al "senyor Bárcenas" que ensenyi els "papers reals", és a dir, els que justiquen l'origen dels milions que tenia a l'estranger. En aquest sentit ha assegurat que l'extresorer del PP no és a presó per la comptabilitat del partit sinó pel "diner no justificat, que no ha tornat i pel qual no ha pagat impostos".

El diputat popular també ha negat que s'estigui lliurant una guerra interna al partit, com alguns han assegurat després que la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, va assegurar en la seva declaració davant el jutge que Bárcenas va pactar la seva sortida del partit amb el propi president del govern espanyol. I, dit això, ha defensat que tant Cospedal com Rajoy estan dient la veritat. La primera, perquè n'està obligada donada la seva condició de testimoni: "No sé el que va dir Cospedal dins de la sala, però ja que va intervenir en qualitat de testimoni, sí que sé que va dir la veritat". I el segon, perquè durant la seva intervenció al Congrés de Diputats ja va admetre l'error d'haver confiat en un fals innocent.
Anar al contingut