El president, Carles Puigdemont, inaugura la depuradora de Capçanes
El president, Carles Puigdemont, inaugura la depuradora de Capçanes
Capçanes

Puigdemont: "Tristament, la claveguera de l'Estat no té qui la depuri"

El president de la Generalitat destaca la importància del sanejament també en l'àmbit polític, en la inauguració de la depuradora de Capçanes

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha aprofitat la inauguració de la depuradora número 500 del Pla de Sanejament de Catalunya per recordar la necessitat de fer net des de tots els àmbits, el de la política, també.

Puigdemont ha assegurat que "en un país normal s'ha d'entendre que a tota claveguera li correspon la seva depuradora", i ho ha aprofitat per comparar-ho amb l'atac que el govern de l'estat manté sobre Catalunya.

Durant la inauguració de la depuradora de Capçanes, el president Puigdemont ha fugit de la metàfora marítima i ha recorregut a una sobre sanejament. Puigdemont ha assegurat que és necessari que Catalunya decideixi per si mateixa per fer un model de país "amb aigües netes". I ha afegit que "tristament, la claveguera de l'estat no té qui la depuri".

L'estació depuradora de Capçanes és una instal·lació de tractament de tipus biològic amb una capacitat per tractar un cabal màxim de 419,76 m3\/dia. La instal·lació dóna servei a una població equivalent de 1.700 habitants i ha tingut un cost de prop de 835.000 euros.

 

 

Anar al contingut