Tortosa

Puigdemont suspèn el viatge a París i decreta dos dies de dol oficial

Actualitzat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha enviat un missatge de suport als familiars de les víctimes i els ferits en l'accident de l'autocar que ha bolcat aquest matí a l'autopista AP-7 a l'altura de Freginals.

El president ha decretat dos dies de dol oficial i ha anunciat que ha anul·lat el seu viatge a París.

Ha confirmat que els accidentats formaven part d'un grup d'estudiants d'Erasmus de diverses facultats de la Universitat de Barcelona que s'havien desplaçat a València a veure les Falles. Un dels autocars del comboi és el que ha tingut l'accident. Per aquesta raó, Puigdemont ha dit que no es pot concretar encara una llista dels estudiants que hi anaven, perquè podrien haver fet un canvi de vehicle a última hora. Les víctimes podrien ser de diverses nacionalitats.

Puigdemont ha explicat que s'estan fent els treballs d'identificació de les víctimes i no ha descartat que la xifra oficial pugui augmentar ja que les informacions que tenen fins ara encara no són precises. 

El president ha confimat que s'han activat tots els protocols per atendre i donar atenció psicològica als familiars de les víctimes, que són de països molt diversos.

Puigdemont ha agraït els missatges de suport que li han transmès el president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, i el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut