Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

Alonso-Cuevillas diu que han d'estudiar si Puigdemont pot anar a Dinamarca dilluns

Podrien retenir-lo en aquell país i aleshores seria complicat venir per a la investidura si és que al final decidís fer-ho

RedaccióActualitzat

Carles Puigdemont te pensat sortir de Bèlgica per primera vegada des que hi va arribar, fa dos mesos i mig. Dilluns que ve viatjarà a Dinamarca per participar en un debat a la Universitat de Copenhaguen sobre la situació política de Catalunya.

Sota el títol "Catalunya i Europa, en una disjuntiva per la democràcia?", el debat, organitzat pel Departament de Ciències Polítiques, pretén platejar els "reptes" que afronta Catalunya en el context europeu, segons un comunicat de la universitat.

La diputada de Junts per Catalunya Elsa Artadi, que justament aquest divendres s'ha reunit amb el president el Parlament, Roger Torrent, per defensar la investidura de Puigdemont, ha recordat que tant ell, com Ponsatí, Puig, Serret i Comín, que són a Brussel·les, tenen llibertat de moviments a la UE.

Cuevillas diu que han d'estudiar si Puigdemont pot anar a Dinamarca

L'advocat de Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, ha dit al programa "Més 324" de TV3 que han d'estudiar si Puigdemont pot anar a Dinamarca el pròxim dilluns perquè podrien retenir-lo en aquell país i aleshores seria complicat venir per a la investidura si és que al final decidís fer-ho.

 

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut