Carles Puigdemont a Amer
Carles Puigdemont a Amer
Amer

Puigdemont, sobre la manifestació: "Aquest és un clam que s'ha sentit arreu"

El president de la Generalitat s'ha sumat a la concentració que es feia a Amer "en defensa de les institucions catalanes"

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no ha assistit a la concentració de Barcelona, però sí que ho ha fet en una d'equivalent a Amer, el seu poble natal.

A la plaça de la Vila de la població, acompanyat pels regidors de l'Ajuntament i altres veïns, Puigdemont s'ha sumat al migdia a la concentració en defensa de les institucions catalanes organitzada per les entitats sobiranistes, a la mateixa hora en què s'iniciava l'acte principal d'aquesta mobilització, a Barcelona.

 

Puigdemont ha explicat que la seva presència a Amer estava decidida de feia temps, perquè aquesta tarda ha de ser declarat fill predilecte de la població. Un compromís que no era incompatible amb poder fer "un acte de reafirmació, de solidaritat amb tota aquella gent que avui a Catalunya s'està mobilitzant activament per defensar les nostres institucions."

I ha afegit:

"Aquest és un clam que s'ha sentit arreu, i se sent arreu d'una manera molt forta. A Barcelona, però arreu de Catalunya, a cada racó on hi hagi un demòcrata, aquesta veu d'aquest demòcrata s'ha d'alçar contra aquesta deriva, aquesta pulsió antidemocràtica d'aquells que volen resoldre pel tribunals o per altres mètodes el que són solucions que només admenten una resolució, que és política i democràtica."

 

 

 

 

 

Anar al contingut