Puigdemont: "Si el meu parlament decideix no fer-me confiança, acabaré el meu mandat"

Puigdemont ho diu a Bèlgica, on ha recordat que té la majoria per ser reelegit, però que serà empresonat si es desplaça al Parlament

RedaccióActualitzat

Carles Puigdemont diu que, si no té la confiança del Parlament, acabarà el seu mandat. Puigdemont ha recordat que té la majoria per ser reelegit, però que, si es desplaça a la cambra catalana, serà enviat immediatament a la presó.

"Si el meu Parlament decideix no fer-me confiança, acabaré el meu mandat. Respectaré la seva decisió, però tinc la majoria per ser reelegit. Quin és el problema? El problema és que, si vaig al Parlament, m'enviaran directament a la presó.

Puigdemont també ha dit que l'acord per formar govern és a prop.

"Estem a prop d'aconseguir un acord per formar un govern. Quan encetes un diàleg, has d'estar disposat, per aconseguir un acord, a canviar la teva posició inicial. Nosaltres estem disposats a canviar".

En aquest sentit, s'ha preguntat:

"Espanya està disposada a seure en una taula, negociar i arribar a acords?"

Carles Puigdemont ha fet aquestes declaracions en un acte de les joventuts del Partit Liberal flamenc a Gant, a Bèlgica. La iniciativa dels joves liberals ha provocat la reacció dels líders del partit, que han fet un comunicat desmarcant-se de l'acte.

ARXIVAT A:
Article 155Procés catalàEleccions 21D
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut