Barcelona

Puigdemont respon a Albiol que el rebrà a partir de la segona quinzena d'agost

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha respost la carta que aquest dijous li va enviar el president del PP Català, Xavier García Albiol, en què li demanava una reunió abans del 16 d'agost, dia en què la mesa del Parlament ha d'admetre a tràmit la llei del referèndum.

El líder dels populars a Catalunya justificava la petició de la reunió per les "greus conseqüències que tindria per a Catalunya la imminent tramitació de la llei per convocar un referèndum il·legal". García Albiol exposava també la necessitat de "mantenir oberts els espais de reflexió per evitar una fractura social i jurídica". Puigdemont, en la seva resposta, li assegura que la reunió es farà, però durant la segona quinzena d'agost, no abans.

En la resposta, el president recorda a García Albiol que "les portes de la Generalitat sempre estan obertes als representants de tots els grups parlamentaris" i contrasta aquesta actitud amb la negativa de Rajoy a rebre Puigdemont, que està esperant una resposta des del gener.

El president aprofita la carta per avançar al dirigent popular que "el referèndum serà, tant per al Parlament com per al govern, plenament legal i plenament legítim". 

Anar al contingut