Puigdemont i els membres de JxCat treballen en un moviment independentista unitari

RedaccióActualitzat

Junts per Catalunya es veu immers en un debat intern sobre el seu futur amb la vista posada en les eleccions municipals de l'any que ve.

En aquest context, els presidents Puigdemont i Torra han convocat aquest dissabte a la tarda una reunió a Barcelona amb els candidats de la llista a les eleccions del 21D

Sobre la taula hi ha crear un moviment polític transversal que vagi més enllà dels partits. L'objectiu és impulsar un moviment que aglutini els diferents corrents sobiranistes per treballar cap a la unitat de l'independentisme.

Aquesta proposta, que estaria liderada pel mateix Puigdemont, arriba tot just una setmana abans del congrés del PDeCAT que ha de marcar la línia política del partit per als pròxims anys.

Aquesta setmana, el PDeCAT ha registrat la marca Junts per Catalunya com a partit polític per poder concórrer a les eleccions municipals de l'any que ve. Alguns diputats de JxCatalunya, crítics amb els exconvergents, també han registrat un altre partit amb el nom de Junts per la República.

ARXIVAT A:
Procés catalàCarles PuigdemontIndependènciaPDeCATJxCat
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut