Puigdemont fa un "cameo" en uns Premis Gaudí marcats pel record als presos

RedaccióActualitzat

La gala dels Premis Gaudí no ha comptat amb la presència ni del president Carles Puigdemont ni del vicepresident Oriol Junqueras. Un és a Brussel·les i l'altre, a la presó d'Estremera.

Tot i això, l'auditori del Fòrum ha guardat un lloc per a tots dos. A la cadira de Junqueras hi ha hagut present un llaç groc per denunciar la situació dels presos.

Quan el presentador, David Verdaguer, ha mencionat que faltava gent a la tribuna d'autoritats ha arrencat una llarga ovació:

 

L'altra sorpresa ha estat la presència de Carles Puigdemont en el tradicional vídeo que ha obert la gala on la presidenta de l'Acadèmia del Cinema, Isona Passola, intenta convèncer David Verdaguer que presenti la gala. 

En un moment del vídeo apareix Carles Puigdemont, que anuncia a Verdaguer que és a Brussel·les:

Quatre paraules i una exigència

Un altre dels moment més aplaudits de la nit ha estat el discurs, fora de guió de Montserrat Carulla. Després lliurar el premi als millors efectes visuals, Carulla ha agafat el micròfon i ha enviat un missatge curt però contundent:

"Quatre paraules i una exigència: Som una nació i volem tenir un Estat. Llibertat al companys a les presons i als refugiats a Brussel·les"

ARXIVAT A:
Govern empresonatPremis Gaudí
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut