Carles Puigdemont en la seva visita al Cambridge Innovation Centre
Carles Puigdemont en la seva visita al Cambridge Innovation Centre
Barcelona

Puigdemont serà fins divendres als Estats Units per explicar el procés sobiranista

El president de la Generalitat visitarà Washington, Nova York i Boston, on firmarà diversos convenis, i farà una conferència a la Universitat Harvard

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, comença aquest dilluns un viatge als Estats Units amb visita a Washington, Nova York i Boston. En aquestes ciutats firmarà diversos convenis amb institucions nord-americanes i contactarà amb "think tanks" i mitjans de comunicació. Puigdemont també pronunciarà una conferència a la Universitat Harvard. L'acompanyarà el conseller d'Exteriors, Raül Romeva.

El viatge coincidirà amb la visita de Mariano Rajoy a Catalunya, on aquest dimarts preveu fer anuncis sobre infraestructures en un acte on hi haurà el conseller de Territori, Josep Rull, i encara no se sap si també hi assistirà el vicepresident del govern, Oriol Junqueras, que, d'altra banda, dimarts presidirà la reunió del govern en absència del president.

Puigdemont ha iniciat el seu viatge oficial als Estats Units al Cambridge Innovation Centre de Massachusets, una incubadora d'start-ups des del 1999. Durant la visita, el president de la Generalitat i Raül Romeva s'han reunit amb emprenedors catalans del sector de la biotecnologia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut