Carles Puigdemont a "El Punt Avui TV"
Carles Puigdemont a "El Punt Avui TV"
Barcelona

Puigdemont diu que ja té les dates del referèndum pensades

El president de la Generalitat afirma en una entrevista a "El Punt Avui" que se sent "expulsat d'Espanya" i avisa que no contempla "un altre escenari que no sigui votar"

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat assegura que no contempla cap altre escenari que el referèndum. Puigdemont diu que ja té le dates per celebrar-lo pensades, però que encara no és moment de fer-ho públic, ja que queda encara feina per fer.

Puigdemont ha fet aquestes declaracions en una entrevista al diari "El Punt Avui" i emesa pel Punt Avui TV:

"Tinc algunes [dates] pensades, perquè és la meva obligació. Però crec que encara no es pot pactar. Hem de fer una feina abans i hem de treballar amb diverses hipòtesis. Ara no es pot fer una feina abans que una altra.

Puigdemont demana calma:

"No cal que ningú s'estressi. Hi haurà referèndum, hi haurà data i hi haurà pregunta."

I diu que "serà molt gros" si no es pot votar en el rereferèndum:

"No contemplen un altre escenari que no sigui votar; no estem treballant en una alternativa. Es pot votar de moltes maneres. A més, serà molt gros si no ens deixen votar. Ens preparem per votar; no per no votar."

Afegeix que no renunciaran al referèndum:

"No hi renunciarem perquè no tenim dret a renunciar-hi. L'únic que hi pot renunciar és el poble de Catalunya retirant-nos la confiança."

El president de la Generalitat afirma que se sent "expulsat d'Espanya" i recorda la via judicial oberta contra el procés:

"Al Palau de la Generalitat ja hem firmat fins a cinc advertiments judicials, que són com posar una bena a la ferida per allò que anem a fer. Són un indicador de la poca salut de la democràcia espanyola."

En rebre el cinquè advertiment, Puigdemont va penjar una imatge a les xarxes socials amb les cinc notificacions del Tribunal Constitucional penjades al Palau de la Generalitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut