Puigdemont en una conferència a Girona
Puigdemont en una conferència a Girona

Puigdemont, disposat a posposar data i pregunta si el govern espanyol s'avé a negociar

Puigdemont plantejarà la seva última oferta de diàleg el dia 22 en una conferència que farà en un espai cedit per l'Ajuntament de Madrid

RedaccióActualitzat

El govern dirà data i pregunta del referèndum abans de les vacances d'estiu, però la Generalitat està disposada a ajornar aquest termini si el govern espanyol s'avé a negociar

"Abans de les vacances d'estiu hi haurà data i pregunta. Però no hi haurà data i pregunta si la resposta del govern espanyol és 'parlem-ne'. Lògicament. Si diuen, 'escolta, parlem, no sé com ho farem, però parlem'. Crec que estem moralment obligats a dir 'd'acord, donem una oportunitat a aquest diàleg'."

Puigdemont plantejarà la seva última oferta de diàleg el dia 22 en una conferència que farà en un espai cedit per l'Ajuntament de Madrid.

"Davant una proposta clara cal una resposta clara. Fins i tot per respecte. Si és una negació per silenci administratiu o és un 'no', entendrem que entrem a l'altra fase: referèndum"

De moment, només el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha confirmat que asistirà a la conferència que el president Puigdemont farà el dia 22 a Madrid. Pablo Igesias creu que la convocatòria entra dins la normalitat institucional.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut