Sant Joan Despí

Puigdemont desmenteix Millo: "No hi ha cap negociació, ni privada ni oficial"

El govern desmenteix que s'estiguin negociant els 45 punts i explica que està esperant que es convoqui la reunió entre Rajoy i Puigdemont

RedaccióActualitzat

La Generalitat assegura que no hi ha hagut trobades bilaterals entre representants del govern i de l'Estat, tal com ha afirmat Enric Millo a "L'entrevista del diumenge"

El govern nega que hi hagi hagut cap reunió privada a alt nivell entre l'executiu espanyol i el govern. Ho ha dit des de Narbona, on Carles Puigdemont s'ha reunit amb la presidenta de la regió d'Occitània, per reforçar la cooperació bilateral.

"Aquesta proposta que diuen que fan és com l'Esperit Sant: tothom en parla, però ningú l'ha vist. Seria hora que si el govern espanyol té ganes de parlar d'alguna proposta concret, que la posi sobre la taula. Sobre això no hi ha cap negociació, ni privada ni oficial. I creguim que m'agradaria"

Puigdemont diu que, si no s'ha vist amb Rajoy, no és per problemes de la seva agenda. També nega que s'estiguin negociant els anomenats 46 punts de reivindicacions catalanes:

"He dit en públic i a tothom que ho ha demanat que els 46 punts formen part de revindicacions ja negociades. Si el que pensen oferir a Catalunya és la satisfacció d'una cosa que haurien d'haver complert fa molts anys, no han entés res"

"Maniobra de confusió"

Aquest diumenge al matí, des de Lleida, la consellera de la Presidència, Neus Munté, ho ha atribuït a una "maniobra de confusió" de Millo.

"No hi ha cap oferta de diàleg més enllà de les notificacions de suspensions, amenaces d'inhabilitació o advertiments que arriben des dels tribunals de justícia"

Millo ha afirmat que "el diàleg es manté" i que "hi ha trobades que no sempre són públiques".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut