Puigdemont crida a participar en l'11N per reclamar "llibertat i democràcia"

RedaccióActualitzat

El president Carles Puigdemont ha enviat un missatge des de Bèlgica a tots els catalans. En un breu discurs de dos minuts, Puigdemont fa una crida a participar en la manifestació d'aquest dissabte per reclamar "democràcia" i la "llibertat dels presos polítics".

El president, des de Brussel·les, demana "un clam unitari alt i clar per la llibertat i la democràcia":

"No ens deixem atemorir, no ens deixem atenallar per aquells que voldrien imposar la llei del 155, que voldrien retallar les nostres llibertats i que voldrien anorrear, vexar, humiliar les nostres institucions"

Puigdemont recorda i posa d'exemple les manifestacions dels Onze de Setembre amb els seu caràcter pacífic i trasnversal. El president a Bèlgica reclama enviar tres missatges:

"Ens hem de tornar a fer sentir. Que tot el món escolti aquestes veus plurals que envien un missatge molt nítid i molt clar. A l'Estat espanyol: 'així no pot continuar'; a la comunitat europea: 'deixi de mirar cap a un altre costat'; a tots els demòcrates del món: 'hi ha un poble dempeus, digne, que no hi haurà barrots ni exilis que el puguin dissuadir de voler fer possible allò que els és permés a la majoria de pobles demòcrates del món: decidir lliurament el seu futur. I decidir-ho a través de les urnes"

Puigdemont acaba el seu missatge amb un "som-hi tots, us necessitem, molt actius".

"Segur que els que som a Brussel·les o els que som a la presó sentirem el vostre clam"

ARXIVAT A:
Procés catalàIndependènciaArticle 155
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut