Barcelona

Puigdemont consideraria "ridícul" i "absurd" que la CUP votés la qüestió de confiança i no els pressupostos

El president de la Generalitat ha respost, aquest dijous, a les preguntes que li han formulat per Twitter

Actualitzat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha considerat que seria "ridícul" i "absurd" que la CUP li donés suport en la qüestió de confiança a què se sotmetrà al setembre i, en canvi, no votés a favor dels pròxims pressupostos que el govern porti al Parlament.

"Quan es fa una ratificació de la confiança en el president, es fa amb el seu programa de govern. I, per tant, el programa de govern porta implícit el seu desenvolupament."

 

 

Puigdemont també ha avisat els cupaires que, si la qüestió de confiança no prospera, "la llei diu que s'ha de trobar un nou president o convocar noves eleccions". El president de la Generalitat ha respost aquest dijous a les preguntes que li han formulat via Twitter, amb l'etiqueta #KRLSrespon. El periodista de Catalunya Ràdio Martí Farrero i els també periodistes Gina Tost i Josep Maria Ganyet han estat els encarregats de moderar la conversa amb Puigdemont.

 

 

Pel que fa al full de ruta, ha remarcat que es manté vigent, però ha indicat que hi ha diferents elements que hi influeixen i que abans no existien, com la sortida del Regne Unit de la UE, el referèndum que segurament es farà a Escòcia i la formació del nou govern espanyol. També ha recordat que hi ha un debat amb les entitats sobiranistes sobre un referèndum unilateral que també cal estudiar.

Com a curiositats, durant l'entrevista Puigdemont ha revelat que un dels seus referents polítics és Winston Churchill, s'ha mostrat partidari d'avançar els horaris del "prime time" televisiu i ha explicat que és ell mateix qui porta el seu compte de Twitter i com va començar la seva relació amb aquesta xarxa social, fa prop de deu anys:

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut