El president Carles Puigdemont i el vicepresident Oriol Junqueras
El president Carles Puigdemont i el vicepresident Oriol Junqueras
Barcelona

Nova reunió del govern i JxSí a Palau per estudiar els possibles escenaris

RedaccióActualitzat

Nova reunió al palau de la Generalitat, convocada pel president Puigdemont, per estudiar els possibles escenaris davant la imminent aplicació de l'articla 155, una reunió en què s'hauria imposat l'opció de les eleccions.

Els participants ha sortit de Palau per diferents portes i sense fer declaracions, malgrat els nombrosos mitjans que els esperaven.

A les 10 del matí el president Carles Puigdemont convocava el govern i cap a dos quarts d'onze començaven a incorporar-s'hi els representants de Junts pel Sí.

La trobada arribava poques hores després de la maratoniana reunió del govern i l'anomenat "estat major" del procés també a Palau, que ha acabat a les dues de la matinada i ha durat 7 hores. També en aquest cas els participants han sortit per diferents portes i sense fer declaracions, malgrat els nombrosos mitjans que els esperaven.

A la reunió, hi ha assistit el govern en ple, i també l'expresident de la Generalitat Artur Mas; la direcció del grup de Junts pel Sí, Lluís Corominas i Marta Rovira; la coordinadora del PDeCAT, Marta Pascal, i el número 2, David Bonvehí; la presidenta de l'AMI i el de l'Associació Catalana de Municipis, i també les entitats sobiranistes.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OProcés català
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut