Puigdemont, durant l'entrevista amb Toni Cruanyes
Puigdemont, durant l'entrevista amb Toni Cruanyes
Barcelona

Puigdemont a l'oposició: "No els interessa la llei, sinó crear batibull"

El president de la Generalitat diu que la convocatòria del referèndum de l'1-O ha rebut en menys de 24 hores el suport de 560 ajuntaments i més de 16.000 col·laboradors

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat ha acusat l'oposició de crear enrenou al Parlament en els debats per tramitar les lleis de desconnexió amb l'objectiu de poder dir que a Catalunya hi ha crispació. Ho ha dit en una entrevista al "Telenotícies vespre" de TV3: 

"No els interessa la llei, els interessa l'espectacle. Els interessa crear un batibull fenomenal amb una manca de respecte a una institució que ens va costar molt de recuperar, com és el Parlament, per poder-hi dir després, a través de la xarxa amplificada que tenen fora de Catalunya, que al Parlament hi ha molta crispació." 

Carles Puigdemont ha explicat que, en menys de 24 hores, la convocatòria del referèndum de l'1-O ha rebut el suport de 560 ajuntaments i més de 16.000 col·laboradors

El president ha reiterat que "fins a l'últim minut" serà vigent l'oferta de negociació amb el govern espanyol. Puigdemont ha considerat que l'executiu de Rajoy s'hauria de preguntar "per què després de sis anys de guerra bruta encara som aquí", i ha dit que estan actuant de forma poc democràtica:

"Això són tribunals, fiscals, aparells de l'Estat, clavegueres o guerra bruta... però això no és la democràcia tal com l'entenem nosaltres."

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut