Barcelona

Puigcorbé: "Porto tot el corrent de gent que venia del maragallisme i que érem federalistes"

L'actor explica a "El matí de Catalunya Ràdio" que s'aparta quatre anys dels escenaris per anar de número dos d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona

RedaccióActualitzat

L'actor Juanjo Puigcorbé s'apartarà dels escenaris durant quatre anys per saltar a la política. Anirà de número dos a la llista d'ERC que encapçala Alfred Bosch a Barcelona, per a les eleccions municipals del 24 de maig. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Puigcorbé ha dit que la seva intenció és atreure persones que han passat del federalisme a l'independentisme: "Porto tot el corrent de gent que venia del maragallisme i que érem federalistes tants anys, i que ja no ho som, i que forma, jo crec, l'eix central del que seria el votant de Barcelona, que és el centre, centreesquerra. Crec que nosaltres som un gran riu que som al mig, ampli i majoritari."

Puigcorbé, que també ha estat entrevistat per "Els matins" de TV3, ha assegurat que té molts projectes i n'ha avançat aquest: "Un consell de cultura per transformar una mica Barcelona en aquesta capital de la República." L'actor creu aquest organisme ha de servir per potenciar la cultura des de l'escola, dignificar-la, professionalitzar-la i exportar-la fora de la capital catalana.

Juanjo Puigcorbé, actor que viu a Madrid des de fa més de deu anys, havia donat suport a campanyes de Pasqual Maragall. Darrerament, s'ha posicionat a favor de la independència i, juntament amb Quim Monzó, va participar en un vídeo de l'ANC cridant a participar a la Via Catalana del 2013.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut