Barcelona

Puigcercós adverteix al sector hoteler que no es pot "fer l'agost el mes de febrer"

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, es reunirà amb el sector hoteler català per exigir "seny" i "honestedat" en els preus dels hotels, segons ha anunciat avui el conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós. La decisió arriba després que l'organització del Mobile World Congress enviés ahir al Barcelona Convention Bureau un document que explicitava les condicions que Barcelona ha de complir per a la pròxima edició del certamen; entre elles, que el preu dels hotels no augmenti més d'un 5%.

Actualitzat

Puigcercós ha explicat que cal un "toc d'atenció" al sector hoteler, ja que no es pot tenir la sensació que es farà "l'agost el mes de febrer", i ha destacat que el gremi "ha d'estar a sobre" d'alguns hotels que han augmentat puntualment els preus per sobre de la mitjana.

Alhora, el conseller ha assegurat que l'oferta i la demanda "com menys es regulin, millor", tot i que ha apostat per l'"honestedat" i "rigor" del sector, ja que l'"oportunitat" que significa el MWC per a Barcelona "no es pot desestimar".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut