Puig assegura que el govern sí que sabia amb què s'enfrontava després de l'1-O

Entrevistat al "Més 324", Puig afirma que "tothom" sabia que no hi havia exèrcit ni la capacitat de controlar fronteres

Actualitzat

Des de Brussel·les, el conseller de Cultura cessat pel govern espanyol, Lluís Puig, ha respost Esquerra i ha dit que el govern sí que sabia a quin escenari s'enfrontava després de l'1 d'octubre. Hores després que el portaveu republicà, Sergi Sabrià, digués que la República no es va arribar a implementar perquè l'executiu de Puigdemont no estava preparat per a la "violència" de l'Estat, Puig ho ha negat i ha assenyalat que "tothom" sabia les possibilitats que tenia l'independentisme i que no hi havia exèrcit ni la capacitat de controlar fronteres.

Per Puig, amb la declaració d'independència el govern va fer "el que havia de fer":

"Potser l'únic que podem dir és que no sabíem la maquinària monstruosa que teníem al davant. Però, i si fèiem la declaració i davant ens haguéssim trobat persones educades, normals i amb ganes de dialogar?"

En una entrevista amb el programa "Més 324", Puig també ha dit que s'ha ofert a formar part d'una candidatura electoral amb Puigdemont i que està "a disposició del president i del PDeCAT". Per Puig, el nom de la candidatura que encapçalarà Puigdemont, Junts per Catalunya, expressa allò que necessita el país:

"En tres paraules no es pot definir millor el moment d'emergència"

El conseller de Cultura de l'executiu de Puigdemont ha pronosticat que, després de les eleccions del 21-D, la crisi política catalana no s'haurà solucionat i que caldrà "continuar treballant i parlant d'aquest tema".

 

 

ARXIVAT A:
Procés catalàGovern empresonat
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut