Pugen a 893 els ferits per les càrregues de la policia espanyola per l'1-O

RedaccióActualitzat

El Departament de Salut ha informat que ja són 893 els ferits i contusionats en les càrregues de la Guàrdia Civil i Policia Nacional.

Han estat atesos pel Sistema d'Emergències Mèdiques, els centres d'atenció continuada i els hospitals Dos dels ferits, que es troben en estat greu però estables, estan ingressats als hospitals de Sant Pau i Vall d'Hebron.

 

 

El Departament de Salut ha informat que hi ha un ferit en estat crític al barri de la Mariola de Lleida. És un home de 70 anys que ha tingut un infart quan ha entrat la policia. El SEM l'ha reanimat i l'han portat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Càrregues pertot arreu

Les càrregues policials s'han fet arreu de Catalunya i han estat especialment virulentes al barri de Cappont de Lleida, al centre de Girona, Sant Julià de Ramis i en diferents centres de votació de Barcelona ciutat com l'Escola Ramon Llull, l'Escola Oficial d'Idiomes o l'Escola Nausica.


S'utilitzen bales de goma, prohibides en territori català


 


El Síndic de Greuges ha anunciat que investigarà les actuacions policials de l'1-O

 


Policies i guàrdies civils, ferits

Per la seva part, el Ministeri d'Interior ha informat que 19 agents de la Policia Nacional i 14 de la Guàrdia Civil han resultat ferits:

 


 


 

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut