Barcelona

Pugen a 5 els treballadors dels Maristes de Sants-les Corts denunciats per abusos sexuals

Tres professors més del centre de Sants han estat denunciats per dos exalumnes

RedaccióActualitzat

Cada dia que passa apareixen casos de nous abusos al col·legi Maristes de Sants-les Corts i, en total, ja en són cinc els treballadors denunciats per pederàstia: 4 mestres i un monitor, segons han explicat a TV3 fonts policials. Ara s'ha sabut que en els últims dies tres professors més del centre de Sants, on hi ha Infantil i Primària, han estat denunciats per abusos sexuals per dos exalumnes. Això implicaria que un mateix alumne hauria patit abusos per part de dos docents.

Aquestes denúncies se sumen a la del monitor del mateix centre detingut el desembre passat després de ser denunciat per cinc nenes i i al primer cas destapat, el de Joaquín Benítez, l'exprofessor de gimnàstica del centre de les Corts, dedicat a l'ensenyament de Secundària i Batxillerat, acusat d'haver abusat sexualment de diversos alumnes del centre.

El monitor, que va ser expulsat del centre, ara està en llibertat amb càrrecs. El jutge li ha prohibit acostar-se a les menors però no que pugui tornar a treballar amb nens. Per la seva banda, l'exprofessor de gimnàstica dels Maristes, que també està en llibertat provisional, té el passaport retirat, té prohibit viatjar a l'exterior, ha de comprèixer un cop per setmana a comissaria i, en aquest cas, sí que s'ha dictaminat que no pot fer activitats amb menors.

Hi ha una desena llarga de víctimes que han destapat el seu cas i que ja apunten que en sortiran més.

Per la seva banda, AMPA, professors i direcció de l'escola Maristes Sants-les Corts publiquen al butlletí informatiu que la Fundació Champagnat difon a la web del col.legi fins a quatre comunicats, juntament amb un escrit de l'equip de protecció a la infància del centre, on es posen al costat de les víctimes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut