Una desena de mossos envolten la parada de Plataforma per Catalunya al carrer Major de Salt (ACN)
Salt

Protestes i tensió davant la parada de Plataforma per Catalunya a Salt per Sant Jordi

Els Mossos han hagut de formar un cordó de seguretat al voltant de la parada per evitar més incidents

Actualitzat

Una quarantena de persones s'han concentrat aquest diumenge davant la parada que ha muntat Plataforma per Catalunya a Salt per la diada de Sant Jordi i s'han enfrontat amb simpatitzants d'aquesta formació. 

Ha passat cap a dos quarts de dotze del matí quan un grup d'antifeixistes ha cridat proclames contra els membres de Plataforma per Catalunya davant la parada instal·lada al carrer Major de la localitat. Els manifestants han cridat "Tots som de casa" o "Fora feixistes de casa nostra".

 

 

La tensió ha anat en augment, hi ha hagut insults i empentes i un simpatitzant de Plataforma per Catalunya s'ha encarat amb els manifestants. Els Mossos han intervingut per evitar que els enfrontaments pugessin de to. Tres unitats de Mossos han fet una petita càrrega contra la quarantena de manifestants i han establert un cordó de seguretat al voltant de la parada de llibres i roses.

Tot i la presència policial, els antifeixistes han continuat cridant proclames en contra de Plataforma i han fet diverses activitats al costat de la parada del partít polític.

Anar al contingut