Un avió treballa en les tasques d'extinció de l'incendi de Portugal (EFE)
Un avió treballa en les tasques d'extinció de l'incendi de Portugal (EFE)
Pedrógão Grande

Protecció Civil de Portugal diu que no té coneixement que cap avió seu s'hagi estavellat

Un dels aparells que combatia el foc que crema des de dissabte a Portugal podria haver caigut, segons algunes informacions

Actualitzat

Un avió que participava en l'extinció dels incendis que afecten des de la setmana passada Pedrógão Grande, a Portugal, s'hauria estavellat aquest dimarts. El Departament de Protecció Civil ha assenyalat que l'aparell era un Canadair portuguès, després d'haver informat en un primer moment que era espanyol, però posteriorment ha apuntat que no té coneixement que cap avió seu s'hagi estavellat.

El devastador incendi que afecta la zona i que ja ha cremat 20.000 hectàrees i s'ha cobrat fins ara la vida de 64 persones, part de les quals van quedar atrapades en una carretera mentre intentaven fugir de les flames. El primer ministre lusità, António Costa, ha demanat als serveis d'emergència que aclareixin alguns dubtes, entre aquests per què estava oberta al trànsit la Nacional 236.

A més dels mitjans aeris d'Espanya, Itàlia i França, aquest dimarts s'ha sumat al combat contra el foc un avió Canadair del Marroc.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut