Moscou

Proposaran a Putin ser líder del partit oficialista Rússia Unida

El partit oficialista Rússia Unida vol que Vladímir Putin es converteixi en president de l'organització, i per això li traslladaran la proposta aquest dimarts, en el novè congrés de la formació. Putin deixarà la presidència russa el 7 de maig, quan cedirà el càrrec al president electe del país, Dmitri Medvédev. Les veus crítiques amb el dirigent rus han advertit que el nou càrrec permetria a Putin perpetuar-se en el poder.

Actualitzat
El Kremlin no ha donat cap indicació sobre si Vladímir Putin acceptarà o no el lideratge de Rússia Unida. Ell mateix podria confirmar-ho aquest dimarts, quan està previst que participi al novè congrés del partit.

El president de la Duma, el Congrés de Diputats rus, Borís Grizlov, ha confirmat aquest dilluns que la voluntat és que Putin es faci càrrec de l'organització i que els delegats han votat unànimement a favor de la creació del càrrec de president del partit.

Putin, que té 55 anys, manté el suport de gran part de la població russa, que en destaquen l'evolució de l'economia, mentre que els sectors crítics li retreuen una actitud i gestió poc democràtiques.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut