Prop del 75% de les companyies catalanes participants a FiraTàrrega són contractades després del seu pas per la mostra (ACN)
Prop del 75% de les companyies catalanes participants a FiraTàrrega són contractades després del seu pas per la mostra (ACN)
Tàrrega

Prop del 75% de les companyies catalanes participants a FiraTàrrega són contractades després del seu pas per la mostra

.

Actualitzat

Prop del 75% de les companyies catalanes participants a FiraTàrrega són contractades després del seu pas per la mostra. És la conclusió més destacada de l'estudi encarregat a l'empresa CERES, en el qual s'avalua la contractació professional de companyies i espectacles catalans presents a la fira en les edicions del 2013 i el 2014. Aquest document recull els contactes, contractes i la distribució geogràfica dels contractes d'espectacles catalans que han participat a la fira en aquests dos anys. Altres dades que posa de manifest és que l'any 2013 més de la meitat de les contractacions d'espectacles participants a FiraTàrrega van ser de caire internacional, un percentatge que va ser del 36% el 2014. La majoria de programacions internacionals es produeixen a França i el Regne Unit. Pel que fa al volum de contractació, va ser de 10.300 euros el 2013 i d'11.625 el 2014 per a les companyies catalanes participants a la secció oficial.

Anar al contingut