Usuaris fidels fent cua durant tota la nit per ser els primers de comprar un iPhone 6 a Barcelona.
Usuaris fidels fent cua durant tota la nit per ser els primers de comprar un iPhone 6 a Barcelona.
Barcelona

Prop de 400 persones dormen al ras a Barcelona per comprar l'iPhone 6

Prop de 400 persones han dormit al ras a Barcelona per comprar l'Iphone 6, aliens a les notícies sobre els defectes del nou mòbil

RedaccióActualitzat

Les notícies sobre els defectes de l'iPhone 6, que alguns usuaris han denunciat que es doblega, sembla que no han desanimat gens ni mica els consumidors de la marca. Prop de 400 persones han passat la nit davant la botiga d'Apple de Barcelona, esperant que es fessin les vuit per poder comprar aquest nou model d'iPhone, que surt avui a la venda a un preu d'entre 700 i 1.000 euros. 

Apple va obrir dilluns l'opció de reservar el mòbil amb les característiques desitjades, però fer cua durant tota la nit per comprar-ne un no els semblava cap sacrifici als que han optat per plantar-se físicament a la botiga del centre de Barcelona. 

"Et pots passar la nit en un bar o en una discoteca amb els amics... doncs aquesta nit me la passo aquí, amb coca-cola, un bon llibre i amics que ara arribaran." 

Els més fidels fins i tot han qüestionat o restat importància el que expliquen d'altres usuaris sobre la mal·leabilitat de la carcassa del nou mòbil. 

"És normal que es doblegui. Amb aquest [ensenyant el propi ], si hi apliques força, també passa. És normal si el portes al darrere o hi apliques força."

D'altres, simplement, confiaven en el servei postvenda de la marca. 

"Els Apple normalment te'l canvien bastant ràpid, si és un error seu."

Anar al contingut