Ciudad Juárez

Prop de 30 morts en dos tirotejos a Mèxic vinculats amb el narcotràfic

Almenys 13 interns d'un centre de desintoxicació han mort tirotejats aquest dilluns a Mèxic, segons fonts policials. Els fets han passat a la ciutat de Tijuana, a prop de la frontera amb els Estats Units. Un grup d'homes fortament armats han entrat al centre i han disparat contra les víctimes. L'atac ha passat dos dies després que un altre comando armat va assassinar 14 persones, la majoria joves, mentre assistien a una festa a Ciudad Juárez, a la frontera amb Texas. Les autoritats creuen que els dos tirotejos tenen relació amb el narcotràfic.

Actualitzat
Un comando de sicaris que anaven en dos vehicles ha irromput al centre de rehabilitació El Camino, a la ciutat de Tijuana. Els homes, fortament armats, han ordenat a 13 interns que es posessin contra una paret i els han mort a trets.

Minuts després, veus desconegudes han interferit la freqüència de la ràdio de la policia i han advertit que els fets eren una prova del que és Ciudad Juárez i han amenaçat que aquestes han estat les primeres morts i que no pararan fins que arribin als 135 assassinats. Aquest missatge es creu que podria fer referència a les prop de 135 tones de marihuana decomissades la setmana passada per la policia a Tijuana.

En altres interferències, amb música de fons, un altre missatge advertia que això tot just acaba de començar. I és que aquest atac ha tingut lloc 48 hores després que un altre grup d'homes armats va matar 14 persones, la majoria joves, que estaven en una festa a Ciudad Juárez.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut