Futbol

Programació especial del canal Esport3 en la setmana del clàssic de dissabte al Bernabéu

El dissabte, a les 10 de la nit, en directe per TV3, el Barça visita el Santiago Bernabéu per disputar contra el Reial Madrid el primer clàssic de Lliga de la temporada, un partit determinant i alhora un dels espectacles futbolístics més grans que es poden veure actualment sobre un terreny de joc. El canal Esport3 s'avança a dissabte, i durant els dies previs al gran partit oferirà una programació especial dedicada al clàssic.

Actualitzat
El dia del partit, el dissabte 10, des de ben aviat es podrà anar seguint l'última hora de tots dos equips. A les 13.30, també per TV3, es farà la primera connexió per saber com s'han llevat els equips i com es desenvolupa el dinar de directives, i des de les 16.00 serà el torn d'"Esport Club", que iniciarà la prèvia del partit fins a les 18.00 -l'hora en què comença el Nàstic-Còrdova, que oferirà en directe Esport3- i continuarà des de les 20.00, conjuntament amb TV3 i ja des del Santiago Bernabéu, fins a l'inici del matx. Un cop acabi el clàssic per TV3 arribarà el torn d'"El Vestidor", que durant més d'una hora, també per Esport3, mostrarà amb detall les millors imatges del partit i oferirà les reaccions dels principals protagonistes.

Divendres, "Esport Club", a partir de les 19.00, farà un programa especial amb l'última hora del partit. En aquest programa, hi haurà el més destacat de les rodes de premsa de José Mourinho i Pep Guardiola, que abans també podran ser seguides en directe, durant la tarda, amb connexions especials d'"Esport Flaix". El programa "Efectivament", que cada nit, durant la setmana, repassa el més destacat de l'actualitat del dia, farà també un especial Madrid-Barça la nit del divendres.

Els espectadors del canal d'esports de Televisió de Catalunya també tindran l'oportunitat de reviure alguns dels últims clàssics en l'espai "Futbol de somni". El dijous a les 16h, es reemetrà el partit que el Barça va guanyar la temporada passada al Santiago Bernabéu, a la semifinal de la Champions, amb dos gols de Leo Messi. El divendres, també a la tarda, es podrà reviure íntegrament l'últim duel Madrid-Barça disputat a l'estadi madridista, l'anada de la Supercopa d'aquest estiu.

Dijous, a les 22.30, després del partit de l'Eurolliga del Barça Regal, serà el torn per analitzar el principal duel individual del clàssic de TV3, el que enfrontarà el barcelonista Messi amb el madridista Ronaldo, en l'especial "Messi vs. Ronaldo".


Anar al contingut