Produccions catalanes amb participació de Televisió de Catalunya en competició oficial al FICG(Mèxic)

El Festival Internacional de Cinema de Guadalajara (Mèxic), que se celebrarà de l'1 al 9 de març, ha seleccionat tres produccions catalanes amb participació de Televisió de Catalunya dins de la competició.

En l'apartat de "millor llargmetratge iberoamericà de ficció", hi participarà la multipremiada Blancaneu de Pablo Berger. Blancaneu és una producció d'Arcadia Motion Pictures, Nix Films, Sisifo Films, The Kraken Films, Noodles Productions i Arte France Cinéma, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i el suport d'Euroimage coproducció i el Centre Nacional de la Cinématographie.

 El llargmetratge Animals de Marçal Forès, una pel·lícula produïda per Escándalo Films amb la producció associada amb Televisió de Catalunya, amb la participació de TVE, la col·laboració de l'ICEC i de l'ICAA,
serà present a la secció fora de concurs "Europa nuevas tendencias" i La lapidació de Sant Esteve  formarà part de la programació fora de concurs de "Panorama Internacional". És una producció d'Eddie Saeta, DDM Visual i L'Âge d'Or, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i el suport de la Diputació de Girona i la Regió Provence-Côte d'Azur.
 
 
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut