Barcelona

Procés Constituent sondeja alguns partits per fer un front unitari de cara a a les eleccions catalanes

El moviment Procés Constituent de Teresa Forcades i Arcadi Oliveres ha obert contactes formals amb altres partits per crear una candidatura unitària per a les pròximes eleccions catalanes

RedaccióActualitzat

El moviment Procés Constituent de Teresa Forcades i Arcadi Oliveres ha obert contactes formals amb altres partits per crear una candidatura unitària de cara a les pròximes eleccions catalanes. Concretament, amb Iniciativa, Esquerra Unida i Alternativa i la CUP. I ara com ara, aquests partits no s'han tancat a sumar-se a aquest nou front.

Teresa Forcades ho ha explicat a "El Matí de Catalunya Ràdio": "Són uns primers contactes que són positius, són amigables. No hem trobat cap dels interlocutors polítics als quals ens voldríem adreçar que ens digués 'amb mi no hi compteu d'entrada'. No hi ha hagut un tancament."

Forcades també ha volgut deixar clar que Procés Constituent no es planteja presentar-se en solitari: "El Procés no té cap voluntat de ser un partit polític, de convertir-se en una gent que en solitari faci que ara n'hi hagi un més. Ja n'hi ha uns quants, de partits i el Procés no vol això. Si no podem fer aquest front ampli, nosaltres fracassem con a Procés".

També ha insistit que el moviment defensa la consulta però reclama que sigui un referèndum vinculant.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut