Barcelona

Procés Constituent ajorna fins la setmana vinent l'acord per presentar-se amb ICV, EUiA i Podem

La confluència d'esquerres Catalunya Sí que es Pot es presentarà aquest diumenge a Barcelona sense que la formació liderada per Arcadi Oliveres i Teresa Forcades hi hagi donat el seu vistiplau definitiu

RedaccióActualitzat

Procés Constituent ha decidit ajornar fins la setmana vinent l'acord per presentar-se amb ICV, EUiA i Podem a les eleccions del 27-S sota la marca Catalunya Sí que es Pot.

La confluència d'esquerres es presentarà aquest diumenge a la fàbrica Fabra i Coats de Barcelona sense que la formació liderada per Arcadi Oliveres i Teresa Forcades hi hagi donat el seu vistiplau definitiu. Catalunya Sí que es Pot es presentarà doncs aquest diumenge sense un cap de llista, ja que va oferir el lloc a l'històric activista Arcadi Oliveres, que ha declarat que té "molts dubtes" sobre la possibilitat d'acceptar-lo. Ni Oliveres ni Forcades, de Procés Constituent, seran demà a la presentació de Catalunya Sí que es Pot.

Procés Constituent ha celebrat aquest dissabte les assemblees, comissions i sectorials del partit, que han acordat seguir treballant amb els grups confluents durant la pròxima setmana "amb l'objectiu de millorar les propostes actuals per garantir una confluència des de baix, de marcat caràcter ciutadà i rupturista".

De fet, Procés Constituent ha convocat una assemblea general extraordinària pel pròxim dissabte 25 de juliol, en la qual tots els membres de la formació validaran els acords sorgits durant la setmana.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut