Trànsit molt dens a l'AP-7, a Banyeres del Penedès
Trànsit molt dens a l'AP-7, a Banyeres del Penedès

Operació de tornada de vacances amb afectacions a l'AP-7 i l'A-2

La N-340 i les C-31, C-32 i C-14 també han tingut circulació amb retencions en alguns punts

RedaccióActualitzat

Ja han tornat a l'àrea metropolitana de Barcelona més 528.000 vehicles dels 625.000 previstos en l'operació tornada de Setmana Santa. Es tracta de més del  84% del gruix de vehicles que s'esperen fins aquesta mitjanit, segons informa el Servei Català de Trànsit, que demana extremar la prudència en els desplaçaments.

Segueix aquí l'estat del trànsit:

Segons el Servei Català de Trànsit, a la tarda, a les comarques de Tarragona, hi ha hagut força problemes a l'AP-7, la via més complicada.

De sud a nord hi ha hagut retencions a la Riera de Gaià, Banyeres del Penedès i també a Vilafranca del Penedès. No estaven gaire més bé a la via alternativa per la costa: hi ha hagut cua a la Nacional 340, al Vendrell, i també a Torredembarra, Creixell i l'Arboç, i a l'A-7, a Tarragona.

A la C-32 hi ha hagut trànsit lent i retencions entre Sant Pere de Ribes i Sitges cap a Barcelona i, a la C-31, també trànsit lent i retencions, entre Sitges i Calafell, en sentit nord.

A les comarques de Lleida, els que baixaven del Pirineu trobaven cua a l'entrada d'Organyà, primer, i, després, també a Ponts.

A l'A2, també en direcció a Barcelona, els conductors trobaven també retenció al terme de Castellolí.

I, al nord, també hi ha hagut retencions a la C-31 a Santa Cristina d'Aro per enllaçar amb la C-65.

Al peatge de la Roca, també hi ha hagut retencions en sentit sud.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut